Suntem agenție imobiliara în Timișoara și oferim excelenta in tranzactii imobiliare începând din anul 1994. Suntem conștienți că investițiile realizate prin intermediul nostru sunt de o importanță majoră, de aceea lucrăm transparent și punem la dispoziția clienților și colaboratorilor noștri toată experiența, cunoștintele si informatiile noastre. Principiul nostru este: o tranzacție reușită este aceea în care toate parțile implicate sunt mulțumite!

         Dacă ne furnizați informații complete despre ce tranzacție imobiliară intentionați să efectuați, ne vom adapta cerințelor dumneavoastră. Vă vom informa despre posibilitățile zonei unde doriți să investiți sau să înstrăinați un imobil, de asemenea despre actele necesare unei derulări fluente a tranzacției dumneavoastră sau alte detalii importante. Informația exactă economisește timp și bani!

         Avem în portofoliu o gamă vastă de oferte imobiliare in Timisoara si in imprejurimile acesteia, dar dacă aveți alt proiect, cu profesionalism și confidențialitate ne vom ocupa de localizarea acestuia. De asemenea, în permanență veți avea controlul asupra tranzacției, începând de la negocierea prețului și terminând cu pregătirea dosarului notarial. Pentru noi, fiecare client e important!

         Colaborăm cu arhitecți, topografi, notari(N1, N2) și avocați în Timișoara pentru ca tranzacția dumneavoastră să se deruleze rapid și în siguranță.

In afara de ofertele publicate pe site, avem multe altele in baza noastra de date. Contactati-ne!

Servicii

De 25 de ani oferim cu profesionalism următoarele servicii imobiliare în Timișoara și județul Timiș:

  • preluare spre vânzare/închiriere proprietăți
  • intermediere vânzări/cumpărări/închirieri
  • prezentare servicii notariale
  • pregătire dosare proprietăți (în cazul achizitionării unuia sau mai multor imobile cu noi)
  • identificarea proprietăților/clienților pentru minimizarea timpului alocat unei tranzacții.