Iti punem la dispozitie un duplex construit cu detalii, finisaje si pasiune din domeniul extravagantei! Fiecare caramida, placa de travertin, priza sau intrerupator(asta doar pentru a enumera cateva dintre componente!) au fost calculate si pozitionate cu cea mai mare grija. Un exemplu banal (la acest duplex): lumina in camere se aprinde de pe hol si se stinge si de la nivelul noptierei. Alt exemplu: prize peste tot! Stii ca vei avea de nevoie de ele. Continuam cu lasatul unei guri de apa in curtea din fata pentru udatul plantelor sau curatenie, instalatie electrica exterioara gandita pentru un numar mare de consumatori.

Inclinarea spre detaliu a proprietarilor, incepand de la stadiul proiectarii, face din aceasta casa un camin perfect pentru orice familie super pretentioasa:

- terasa exterioara mare (21 m2)

- bucatarie cu dinning, inchise in aceeasi incapere, cu vedere la terasa

- livingroom mare cu iesire pe terasa(in bucatarie si living, geamurile sunt french windows, putand fi inchise cu obloane)

- camera tehnica cu toate bransamentele pentru a fi folosita si ca spalatorie. 

- baie mare cu dus(bineinteles ca baia are geam si vas WC suspendat)

Toate acestea sunt la parterul imobilului.

La etaj te va surprinde marimea dormitoarelor (cele "mici" au 15 m2") 3 la numar si prezenta a 2 bai, dintre care una cu vana, vas WC si bideu, ambele suspendate. Izolatia termica din pod, de cea mai buna calitate, va asigura confortul in lunile reci ale anului. 

Suprafata utila a fiecarei jumatati din duplex este de 125 m2 (ceea ce asigura un spatiu mai mult decat suficient pe fiecare nivel), iar a terenului corespunzator, 350 m2. 

In continuare, avem cateva detalii tehnice preluate de la proprietari:

 Termosistemul folosit la izolarea casei este BAUMIT, are o grosime de 10cm pe fatadele laterale si 15cm pe tavane.

 Incalzirea este asigurata cu centrala termica in condensare, tip Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2. Parterul beneficiaza de incalzire in pardoseala, cu teava "Copert"- PE-RT, cu bariera de oxigen.

Pardoseala de la parter este realizata integral cu placi travertin patrate cu dimensiunea de 61cm. Toate cele 3 bai sunt finisate/placate, podea si pereti, cu travertin.

Scara interioara este din lemn masiv in culoare stejar.

Usile vor fi Porta Doors iar pardoseala la etaj parchet laminat pentru trafic industrial

Geamurile sunt Salamander culoare stejar, cu 7 camere si 3 foi de sticla. Ferestrele dormitoarelor sunt dotate si cu rulouri de aluminiu.

Intreg duplexul este cablat cu instalatii CATV, CCTV si interfon.

Apa pluviala de pe acoperis, se colecteaza si se indeparteaza printr-un sistem de dren, amplasat perimetral pe proprietate.

Toti peretii interiori sunt din caramida tencuita. Toate ornamentele (cele de culoare bej) sunt piatra naturala/travertin.

Gardul exterior este din fier forjat, cu ornamente simple, elegante.

 Pentru comparatie, poti folosi acest exemplu sau acesta.

Pretul cerut este de 140000 euro, negociabil.