De vanzare 1/2 duplex in Dumbravita, langa Primarie, in vatra veche a satului. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz metan, canalizare, curent electric, strada asfaltata.

Cladirea a fost construita in 1985, din caramida. Este structurata P+E. Are garaj si diferite anexe. Suprafata totala a terenului este de 650 m2.

La parter sunt: camera/birou, livingroom, bucatarie openspace, baie, terasa.

La etaj: 3 dormitoare si o baie.

Suprafata utila este de 170 m2.

Casa este izolata exterior. Are centrala proprie, ferestre termopan, parchet, gresie, faianta.

Pret 155000 euro negociabil

 

 

Pentru cazul in care tranzactia se efectueaza prin intermediul unui credit ipotecar, aici ai un exemplu de calculator de credite.
 

 

 

 

casa dumbravita, casa dumbravita timisoara, case de vanzare dumbravita, case de vanzare dumbravita ieftine, case de vanzare dumbravita timis, case de vanzare dumbravita timisoara, , dumbravita, dumbrăvița, dumbravita timis, dumbravita zona cora, dumbrăvița timiș, duplex case de vanzare dumbravita, duplex de vanzare dumbravita, duplex dumbravita, duplex dumbravita de vanzare, duplex dumbravita timis, duplex dumbravita timisoara, imobiliare dumbravita, vile dumbravita, vile dumbravita timis, vile mediteraneene, vila de vanzare dumbravita, vile de lux de vanzare dumbravita, casa de vanzare dumbravita, casa dumbravita de vanzare timisoara