Gratuit!!!!

          Cu ajutorul prietenilor nostri, saptamana viitoare vom organiza primul transport cu hainute si alimente pentru copiii care chiar au nevoie de noi! Sub auspiciile Manastirii Sfanta Elena, localitatea Coronini, judetul Caras Severin, speram ca donatiile noastre sa aduca un zambet pe buzele lor. Nu e mult, dar este doar inceputul. 

          Ajuta si tu ca pana de Pasti  sa mai organizam cateva transporturi cu mentiunea ca actiunea noastra va continua si dupa, pe tot parcursul anului, pentru ca ei au nevoie de noi si atunci cand nu este zi de sarbatoare.  

          Cum poti ajuta?

  •           Daca in perioada aceasta faci o "incursiune"  laughing in dulapul celor mici si ai obiecte pe care ai dori sa le donezi (haine, pantofi, jucarii, rechizite), aduna-le si suna-ne! Vom veni dupa pachet daca esti in Timisoara sau zone limitrofe. Daca nu, poti trimite chiar tu coletul la pensiunea Danubio, localitatea Coronini, judetul Caras Severin pentru a fi adunate si donate cu ajutorul calugarilor Manastirii Sfanta Elena situata in apropiere de localitatea Coronini.
  •           Daca iti aduci aminte, cand mergi la supermarket, cumpara alimente cu termen lung de garantie (de exemplu: faina, fasole, orez, ulei, zahar, paste fainoase, conserve). 
  •           Donatiile se vor face exclusiv in produse alimentare, obiecte vestimentare si jucarii.                                                                                                                                                                                                                             

                     Suna-ne pentru indiferent ce cantitate de alimente ai adunat! smile